VOOR VERHOGING VAN UW BRANDSTOFEFFICIËNTIE

Esso Brandstoffen


Esso ontwikkeld brandstoffen om uw brandstofefficiëntie te helpen verhogen. Esso begrijpt dat u meerdere dingen belangrijk vindt wanneer u tankt. Daarom ontwikkelde Esso brandstoffen met u en uw motor in gedachten.

Onze brandstoffen helpen afzettingen, die zich met de tijd opstapelen in uw motor, te verwijderen. Zo helpen wij uw motor soepeler te laten lopen en helpen wij uw uitstoot te verminderen. Slechts een van de manieren waarop onze brandstoffen elke dag hard voor u werken. Een extra reden om Esso te tanken.
 

Diesel B7


Onze standaarddiesel is ontwikkeld om uw brandstofefficiëntie te helpen verhogen en deze te beschermen tegen corrosie, allemaal terwijl je rijdt. Onze diesel helpt bij het reinigen en verwijderen van bezinksels, wat weer helpt om beter voor je motor te zorgen, uitstoot te verminderen en je zuiniger te laten rijden.

 

Euro 95 E10


Onze standaardbenzine is ontwikkeld om uw brandstofefficiëntie te helpen verhogen. Euro benzine helpt bij het reinigen en verwijderen van deze bezinksels, wat weer helpt om beter voor je motor te zorgen, uitstoot te verminderen en zuiniger te rijden.

 

Euro 98 E5


Onze premiumbenzine met een hoger octaangehalte bevat een dubbele hoeveelheid kwaliteitsadditieven die bijdragen tot een grondigere reiniging van uw motor met betere motorprestaties tot gevolg.
 

Esso ontwikkelt brandstoffen die hard voor u werken en u helpen om:


• Uw brandstofefficiéntie te verhogen
• Uw uitstoot te verminderen
• De inlaatkleppen van uw benzinemotor te reinigen
• Uw motor soepeler te laten lopen
• Uw motorprestaties te verbeteren
• Uw motor te beschermen tegen corrosie
• De injectoren van uw dieslemotor te reinigen
side_1_Esso_Brandstoffen_Oosterveen_Olieside_2_Esso_Brandstoffen_Oosterveen_Olie
100 jaar Oosterveens Oliehandel
Oosterveen's Oliehandel
Burgemeester Backxlaan 204
7711 AL Nieuwleusen
info@oosterveensoliehandel.nl
Tel: 0529-481554
Fax: 0529-484607
bestellen@oosterveensoliehandel.nl

Social media:
Oosterveens Oliehandel facebook